Schadenberg coaching: het ondernemers traject

mark-schadenberg-profiel

Plan jouw 15-min call en ontdek

  • welke kansen er voor jou zijn om te groeien als persoon én ondernemer
  • hoe jij jouw bedrijf winstgevender kan maken
  • hoe jij als ondernemer relaxter in jouw rol kan komen te zitten
  • wat het Ondernemerstraject voor jou kan betekenen
  • of jij aan de slag wilt met Business Coach Mark Schadenberg

Zij gingen je voor

Doordat ik met Mark aan de slag ben gegaan met oude pijnstukken en patronen, is er een weg vrij gemaakt voor gezonder ondernemerschap vol vertrouwen. De business flowt en ik sta weer sterk in mijn schoenen.

Eline HeeresOprichter en eigenaar PR agency

It was really fun getting to know the team during the project. They were all helpful in answering my questions and made me feel completely at ease. The design ended up being twice as good as I could have ever envisioned!

Eve CrawfordProduct Designer, That Biz

I'm wondering why I never contacted these guys sooner! Seriously, they all have commendable talent in their respective fields and knocked my concept out of the ballpark. Thanks for an amazing experience!

Jack GrahamCo founder, Coffee Inc

Salient is by far the most astonishing WP theme out there! I literally could not be happier that I chose to buy your theme! Your regular updates and superb attention to detail blows me away every time I visit my new site!

Zak ReidInstructor, Skate Nao

Leer Mark Schadenberg kennen

Na meerdere missies als beroepsmilitair te hebben meegemaakt ervaarde Mark veel innerlijke onrust en onderdrukte angsten die invloed hadden op zowel zijn werk als privé. En hij weet dat hij niet de enige is die door trauma’s en blokkades belemmerd worden in hun ondernemerschap. Het is zijn missie dan ook om jou te helpen deze innerlijke onrust op te sporen en bij je weg te nemen, zodat de energie weer kan gaan stromen.

Lees zijn verhaal

Ondernemen is een vak apart waarin risico en onzekerheid regelmatig een rol spelen. Ik wil jij on top of your game spelen en jouw potentie ten volste benutten? Laat mij je helpen dit door middel van persoonlijke groei te bereiken. Je zult zien dat de energie weer gaat stromen.

Dit kun je verwachten

Benieuwd naar het Ondernemerstraject? Wil jij aan de slag met jouw innelijke blokkades en de obstakels die jij tegenkomt en ervaart? Dit ga je leren tijdens het 6 maanden Ondernemerstraject.

6-maandentraject

In diverse live sessies, zoom-calls en check ups gaan wij samen een half jaar aan de slag met jouw persoonlijke vraagstuk.

Ervaringsdeskundige

Heb jij mijn verhaal al gelezen? Dan weet je dat ik absoluut een ervaringsdeskundige ben in het oplossen van blokkades en trauma's. Ik kan niet wachten om ook jou hierbij te helpen.

Inzichten en tools

Tijdens onze sessies krijg je diverse inzichten en tools in handen om toe te passen in jouw dagelijkse leven en onderneming. Aan de hand van jouw ervaringen in de praktijk coach ik je door jouw vraagstuk heen.

Ondernemersevent

Volg jij mijn Ondernemerstraject? Dan krijg jij gratis toegang tot het Schadenberg Ondernemersevent, jouw kans om ervaringen uit te wisselen en je netwerk te vergroten.