Slaapcoach Angst
Introductie

Mijn naam is Mark

Mijn naam is Mark Schadenberg: slaapcoach, lifecoach, auteur, oud-beroepsmilitair, sportfanaat, maar bovenal levensgenieter. Met mijn (mensen)kennis en ervaringen, inspireer, motiveer en begeleid ik mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en met belangrijke levensvragen. Op zoek naar de connectie met het innerlijke kind, voor het leiden van een bewuster en gelukkiger leven.

Na meerdere missies als beroepsmilitair te hebben meegemaakt ervaarde ik veel innerlijke onrust en onderdrukte angsten. Mijn lichte vorm van PTSS veroorzaakte slaapproblemen, welke op hun beurt weer problemen opleverden in mijn dagelijkse leven. Ik ging mij verdiepen in spirituele vraagstukken en ontdekte de sleutel tot die innerlijke rust waar ik zo naar op zoek was. Deze ervaring heeft mij motivatie gegeven om anderen te begeleiden bij deze reis. Door het delen van mijn eigen verhaal, het luisteren naar anderen en het lezen van vele boeken, blijf ik mijzelf ontwikkelen om zo de mensen om mij heen nog beter te kunnen helpen.

Mijn verhaal

Ontdek mijn verhaal
Slaapscore Garmin
Boek slaapcoach mark schadenberg

2006

Mijn eerste uitzending als militair naar Afghanistan (Uruzgan).

2007-2011

Opleiding tot militair verpleegkundige

2012

In 2012 werd ik opnieuw uitgezonden naar Afghanistan.

2013

Overplaatsing naar de Koninklijke luchtmacht als Flight Nurse

2014

Ondersteuning op crash site van de MH-17.

2016

In 2016 werd ik opnieuw uitgezonden naar Afghanistan.

2016

In hetzelfde jaar startte ik mijn spirituele reis en influencer journey. Mijn Instagram account werd steeds groter en ik werd bekend als fitness model.

2017

Een uitzending naar Koeweit volgt, waarna ik mijn carrière bij Defensie definitief beëindig.

2018

Vanaf 2018 ben ik werkzaam als Personal Trainer en heb ik mijzelf verder ontwikkeld tot slaapexpert en trauma coach. Vanuit mijn eigen ervaringen met slaapproblemen en trauma heb ik mijn eigen coachingstrajecten ontwikkeld en help ik mensen innerlijke tegenstrijdigheden op te lossen en een lichter en gelukkiger leven te lijden.

2022

Start jaartraining (Maarten Oversier) "De weg van het wiel" . Aan bod komt onder meer het herkennen van voorouderlijke patronen (reïncarnatie therapie), het herkennen van trauma, gesprekstechnieken, afstemming, de innerlijke man-vrouw en teachings van inheemse volken zoals de medicijnwiel-numerologie. Met deze opleiding vergaar ik nog meer kennis om mensen met trauma's te kunnen helpen.

Mijn missie is het inspireren en onderwijzen van mensen om te leven vanuit gevoel, zonder geheimen voor zichzelf.

Shop