mark-schadenberg-profiel
Introductie

Mijn naam is Mark

Slaapcoach, lifecoach, auteur, oud-beroepsmilitair, sportfanaat, maar bovenal levensgenieter. Met mijn (mensen)kennis en ervaringen, inspireer, motiveer en begeleid ik mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en met belangrijke levensvragen. Op zoek naar de connectie met het innerlijke kind, voor het leiden van een bewuster en gelukkiger leven.

Na meerdere missies als beroepsmilitair te hebben meegemaakt ervaarde ik veel innerlijke onrust en onderdrukte angsten. Mijn lichte vorm van PTSS veroorzaakte slaapproblemen, welke op hun beurt weer problemen opleverden in mijn dagelijkse leven. Ik ging mij verdiepen in spirituele vraagstukken en ontdekte de sleutel tot die innerlijke rust waar ik zo naar op zoek was. Deze ervaring heeft mij motivatie gegeven om anderen te begeleiden bij deze reis. Door het delen van mijn eigen verhaal, het luisteren naar anderen en het lezen van vele boeken, blijf ik mijzelf ontwikkelen om zo de mensen om mij heen nog beter te kunnen helpen.

Mijn verhaal

Jongensdroom

Mijn eerste uitzending als militair was naar Afghanistan (Uruzgan) in 2006. Als jonge jongen van 18 jaar oud ging ik de wijde wereld in met een missie die zelfs het Vaderland diende. Van 2007 tot 11 vervolgde een opleiding tot militair verpleegkundige en daarna opnieuw een uitzending naar Afghanistan.

Lief & leed

In alle uitzendingen (totaal zo’n 5) die ik als militair meegemaakt hebt, zag ik veel lief en leed. Zo maakte ik een mortieraanval van dichtbij mee, maar vond ik ook aansluiting bij de lokale bevolking op deze plekken. Toch kwam ook ik niet ongeschonden uit de strijd..

Oud-militair

In 2018 besloot ik mijn carrière bij Defensie af te stoppen. Het werk had zijn tol geeist en ik ervaarde slaapproblemen en leidde aan PTSS. Het was een lange weg, om hiermee als burger te kunnen leven. Vanuit mijn eigen ervaringen met slaapproblemen en trauma ben ik vervolgens coachingstrajecten gaan ontwikkelen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat er nog veel meer mensen met dezelfde problemen rondlopen. Hierover schreef ik zelfs een boek: van slaapwandeling naar droomleven.

Coaching

Inmiddels ben ik al jaren als coach actief en help ik zowel particulieren als bedrijven om door middel van het oplossen van trauma’s en het aanpassen van patronen weer in die volle levensenergie te komen. Mijn missie is het dan ook om te inspireren en te onderwijzen, zodat een ieder de mooiste versie van zichzelf kan zijn in welke rol dan ook.

Mark Schadenberg

Een leven vanuit liefde, daar zet ik mij elke dag opnieuw weer voor in.

Ben jij benieuwd hoe ik dat doe? Hoe ik omga met thema’s als slaap, carrière en relaties? Zet je koptelefoon op en luister zeker één van de podcast waarin ik heb gesproken. Duik ook eens in de verhalen van mij en mijn vrouw Joyce als koppel. Ik hoop dat het je inspireert!

Meer over mij te weten komen?